IHM op de Noordzeedagen 2022

Datum
t/m Plaats in agenda
Afzender
Wageningen Marine Research
Locatie
Omnia gebouw (gebouw 105), Wageningen Campus, Hoge Steeg 2, 6708 PB Wageningen
Omschrijving

De Noordzeedagen staan dit jaar in het teken van het thema 'Biodiversiteit in de Noordzee – dilemma’s en keuzes in kaart'. Deelnemers laten zich hier inspireren en breiden hun netwerk uit. Het IHM (Informatiehuis Marien) viert tijdens dit congres met alle deelnemers graag het 10-jarig jubileum.

De Noordzeedagen

Het is een jaarlijks terugkerend tweedaags congres waar wetenschappers, beleidsmakers, het bedrijfsleven, NGO’s en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten en informatie delen, die betrekking heeft op onderzoek, beheer en gebruik van de Noordzee.

Dit jaar wordt het event geheel georganiseerd door Wageningen Marine Research samen met NIOZ, TNO, Deltares en RWS. (Rijkswaterstaat)

Meer informatie
Aanmelden
Bijzonderheden

Tijdens de parallelsessie presenteert IHM (Informatiehuis Marien) in samenwerking met Rijkswaterstaat (Rijkswaterstaat) presenteert Informatiehuis Marien (Informatiehuis Marien) “Noordzeedata in de kijker, de reis van biologische data”. Ga in gesprek met de experts over de laatste snufjes! Een van die nieuwe snufjes is natuurlijk de laatste versie van de IHM(Informatiehuis Marien) (Informatiehuis Marien)Data Viewer. Lees meer informatie in het nieuwsbericht IHM op de Noordzeedagen.

Op donderdag 3 november 2022 viert het IHM haar 10 jarig jubileum door om 17.30 uur de aanwezigen de borrel aan te bieden!